Insider information: daarom moet je jeansbroeken passen

Je hebt het vast al wel eens opgemerkt dat de ene jeans je als gegoten zit en de volgende totaal niet past, terwijl het dezelfde maat en misschien zelfs hetzelfde merk is ... frustrerend!

en misschien begint voor jou de frustratie nog eerder en start het met "er is geen enkele jeansbroek die mij past" en ik wil je daar even stoppen, want ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om voor iedereen een jeansbroek te vinden.

Met vallen en opstaan, heb ik een merk gevonden dat voor vélen past. Maar waar begin je als je op zoek bent naar een jeansbroek? En waar kan je op letten? In deze video deel ik de insider information over jeansbroeken!!

Wil je er nog meer over weten? Dan maak ik volgende week van jou een pro in jeansbroeken shoppen tijdens mijn online masterclass "hoe vind ik de perfecte jeansbroek" want daar ga ik nog specifieke in op de broeken per figuurtype, waar je op kunt letten en hoe jij jouw perfecte jeans vindt. Schrijf je hier in voor de masterclass: www.mymelonade.com/collections/mingles/products/perfect-jeans-masterclass